De peste zece ani, echipa noastră oferă servicii de consultanță în aspecte legate de sistemele de management (standardizate), având ca și valori entuziasmul fata de ceea ce facem si orientare spre calitate, integritate și deschidere.

A fi alături de client, de la începutul unui proiect și până la finalul acestuia, și de a ne implica activ și profesionist prin timp alocat și cunoștințe, reprezintă o cale sigură în atingerea succesului unui proiect, deziderat ce ne motivează. Credem în lucrul bine făcut, personalizat, adecvat și unic, singurul mod care poate să aducă real valoare clienților. Gândim deschis.

De-a lungul timpului, am traversat o gamă largă de domenii de activitate ale organizațiilor, toate contribuind la experiența noastră. Din fiecare proiect învățăm și noi, de asemenea, iar instruirea continuă pe care o abordăm, pentru a fi la curent cu tot ce e nou în domeniul sistemelor de management standardizate, metodelor de implementare, instrumentelor de lucru și altele este obligatorie în domeniul nostru de activitate. Pentru a fi printre cei mai buni.

În contextul în care se remarcă în ultimii ani tendința de externalizare a serviciilor care necesită competențe specifice, vă suntem alături printr-o serie de servicii de consultanță, pornind de la implementarea sistemelor de management conform standardelor (ISO, legislație specifică, etc), update sisteme de management prin crearea și actualizarea de diverse documentații necesare, instruiri – și până la audituri interne (în raport cu sistemul de management stabilit în cadrul organizației).

Clienții noștri sunt organizații din toate domeniile de activitate si de mărimi diverse, pornind de la câțiva angajați până la sute de angajați (vezi portofoliu). Locația noastră este în Cluj-Napoca și putem să ne desfășurăm activitatea, în funcție de caz, și la alte distanțe din țară.