ISO 27001

Standardul ISO 27001 face parte din familia standardelor ISO 27000, care vizează aspecte legate de securitatea informației, acesta furnizând cerințele de implementare a unui sistem de management al securității informației.

Vezi detalii

GDPR

GDPR sau The General Data Protection Regulation este un regulament european ce va intra in vigoare la data de 25 mai 2018, in toate tarile membre UE; este vorba de o legislație unitara, ce armonizează aspecte legate de protejarea datelor cu caracter personal.

Vezi detalii

FSC

Sistemul de management FSC® Lanț de custodie (FSC CoC) cuprinde cerințe care trebuie îndeplinite de către o organizație in oricare din fazele pornind de la materia prima lemnoasa preluata din pădure si pana la comercializarea către clienții finali.

Vezi detalii

ISO 22000

Standardul ISO 22000 face parte din familia standardelor ISO 22000, care vizează Siguranța Alimentelor, acesta furnizând cerințele de implementare a unui sistem de management al siguranței alimentelor.

Vezi detalii

HACCP

HACCP este un sistem de management care identifica, evaluează si controlează pericolele semnificative legate de siguranța alimentului, conținând aspecte care trebuie respectate si implementate de orice firma care dorește sa desfășoare activități de alimentație publica.

Vezi detalii

ISO 9001

Standardul ISO 9001 face parte din familia standardelor ISO 9000, acesta furnizând cerințele de implementare a unui sistem de management al calității. Orice companie poate sa implementeze acest standard, fără a conta numărul de angajați sau domeniul de activitate.

Vezi detalii

ISO 14001

Standardul ISO 14001 vizează aspecte legate de managementul de mediu, acesta furnizând cerințele de implementare a unui sistem de management al mediului. Sistemul de Management de Mediu este certificabil conform SR EN ISO 14001:2015.

Vezi detalii

OHSAS 18001

Specificația OHSAS 18001 setează cerințele minimale pentru un implementarea unui sistem de management al Sănătății si Securității ocupaționale. Sistemul de management al Sănătății si Securității ocupaționale este certificabil, conform SR OHSAS 18001:2008.

Vezi detalii

SA 8000

Standardul SA8000® vizează Responsabilitatea Sociala a unei organizații si furnizeaza cerințele de implementare a unui sistem de management al responsabilității sociale. Standardul are la baza conceptul de tratare corecta a angajaților.

Vezi detalii